ضرورت استفاده از ظرفیت نیروگاه های خورشیدی برای  کاهش ناترازی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان  با اشاره به ضرورت احداث و توسعه ظرفیت نیروگاه خورشیدی به عنوان سریع ترین راهکار کاهش ناترازی برق، گفت:  باید از سال ها ی گذشته تولید برق از انرژی های تجدید پذیر از جمله ایجاد پنل های خورشیدی را اجرایی و  عملیاتی می کردیم.

محمد مرادی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت اعیاد شعبانیه و ایام ا… دهه فجر به چالش ناترازی برق اشاره کرد و افزود:طبق تدوین برنامه راهبردی ۵ ساله برای استان اصفهان و تبدیل به هاب انرژی کشور، با همکاری نهادهای اجرایی ازجمله بهزیستی، کمیته امداد و سایر دستگاه ها و حتی بخش خانگی موظف به تامین بخشی از برق مصرفی خود از طریق پنل های خورشیدی شده اند. بر این اساس، تولید ۱۰ مگاوات در بخش صنعت، ۳۶مگاوات در بخش خانگی تعریف شده است.

 

طبق تفاهم نامه با مجمع خیرین مدرسه ساز استان، ۲۵۰۰ مدرسه به پنل خورشیدی مجهز خواهند شد. همچنین، نصب نیروگاه تجمیعی ۱.۵مگاواتی در ۶ نقطه از استان از جمله دهاقان، لنجان، فلاورجان و…در حال پیگیری است.

 

وی با تشریح مزیت های نیروگاه خورشیدی و ضرورت اجرای این پروژه از سالها پیش، بیان داشت: جلساتی با مراکز صنعتی، سازمان های جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و… برگزار کرده ایم، معافیت ها و تسهیلاتی درنظر گرفته ایم. همچنین، ۲۵۰ نقطه و ساختگاه در فرایند شناسایی قرار گرفته و بزودی آماده واگذاری است.

 

رئیس هیات مدیره شرکت توزیع برق استان اصفهان  از خدمت رسانی به ۲۳ شهرستان استان از غربی ترین نقطه استان  شامل روستاهای فریدونشهر تا خوروبیابانک در شرقی ترین بخش استان خبر داد وگفت: شرکت توزیع برق استان با بیش از ۴۲هزار کیلومتر شبکه شامل۲۰هزار کیلومتر فشار ضعیف و ۲۲کیلومتر فشار قوی با تجهیزات پست و فیدرها به همت نیروهای فعال فعالیت خود را ازروستاهای فریدون شهر تا منطقه خور و بیابانک متمرکز کرده است.

 

 

مرادی به ضرورت تعویض پایه های برق بویژه در شرق اصفهان به دلیل فرسودگی و تاثیر شرایط خاک و در غرب استان متاثر از سرما و برف که منجربه شکستگی پایه می شود، اشاره کرد و گفت: ۳۱۰۰پایه فرسوده و در معرض سقوط را با اعتبار ۷۰میلیارد تومان تعویض کرده ایم.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان گستره فعالیت این شرکت در ۲۳شهرستان استان، اظهار کرد: امسال به حدود ۴۰هزار مشترک جدید با اعتبار ۲۴۰میلیارد تومان خدمت رسانی کرده ایم. همچنین با تمرکز بر اقتصاد انرژی و مدیریت مصرف، میزان تلفات برق استان بالغ بر ۹/۶ تا ۱/۷ است که در مقایسه با دیگر استان ها توانسته ایم نرخ کاهش تلفات را تحقق بخشیم. همچنین ۲۳۰۰کیلومتر شبکه فشار ضعیف با اعتبار ۲۵میلیارد تومان و ۴هزار کیلومتر شبکه متوسط با اعتبار ۳۶میلیارد تومان تعمیر شده است.همچنین، از ابتدای سال تاکنون، ۷۰میلیارد تومان در سطح روستاها عملیات مختلف اجرا شده است.

 

مرادی افزود: حدود ۸۰۰کیلومتر از شبکه فرسوده با اعتبار۳۱۵میلیارد تومان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است. همچنین در زمینه بهینه سازی شبکه و اطلاح نقاط ضعف، ۳۴۵طرح تقویت و ارتقای کیفیت شبکه جهت رفع ضعف ولتاژ با اعتبار ۳۷۰میلیارد تومان اجرا کرده ایم.

 

مدیر عامل توزیع برق استان اصفهان به  اقدامات صورت گرفته در قالب طرح بهارستان اشاره و  بیان کرد: توسعه و بهینه سازی شبکه در ۲۲۰روستا شامل موارد زیباسازی و رفع مشکلات با اعتبار ۱۳۰میلیارد تومان انجام شده است. همچنین، در تامین ظرفیت شبکه برای شهرک های صنعتی بالغ بر ۲۵میلیارد تومان هزینه شده است.

 

وی از تعویض چراغهای لاک پشتی و جایگزینی ۳۴۰۰ لامپ ال ای دی با اعتبار ۹میلیارد تومان، انجام ۷۰پروژه تعویض ترانس با حدود ۸۰میلیارد تومان اعتبار، ۱۴۰پروژه نصب ترانس جدید با اعتبار ۲۲۴میلیارد تومان خبر داد و افزود: با هدف فیدرگیری از پست های فوق توزیع، ۴۷ فیدر جدید اضافه کرده ایم که اکنون فیدرهای شرکت توزیع برق استان به بیش از ۷۰۰ فیدر افزایش یافته است.

 

مرادی در بیان ضرورت تامین برق همگام با پیشرفت پروژه مسکن ملی، اعلام کرد: امسال بیش از ۳۱میلیارد تومان در تامین برق ۱۷۳۰ واحد کار شده است و قرار است برای ۷۳۰۰واحد مسکن ملی با اعتبار ۱۱۰میلیارد تومان برق رسانی شود.

 

وی  در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آسیب و اختلال در پایداری شبکه ناشی از رمزارزها، از کشف ۵۴۶ دستگاه ماینر در ۶۳محل خبر داد و افزود: سامانه های پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ و ۱۲۱ در تمام ساعات آماده دریافت درخواست مشترکان و اطلاع از شناسایی محل فعالیت ماینرها هستند.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان  بیان داشت: ۱۲پروژه با اعتبار ۱۵۰۰میلیارد تومان در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد و ساختمان جدید در منطقه خوروبیابانک نیز در این ایام  به  بهره برداری و افتتاح رسمی خواهد رسید.

امتیاز به خبر
خروج از نسخه موبایل