نماد سایت پایگاه خبری سرمایه ایرانی

واکنش مردم در جنگ ۱۲ روزه تجلی توحید بود

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانیاز تهران، آیت‌الله سید احمد خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران امروز _جمعه سیزدهم تیر_ در مصلای امام خمینی (ره) عزاداری باشکوه برای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را از جلوه‌های برجسته تقوا دانست و اظهار کرد: در روایتی از امام صادق (ع) آمده است «هر کس شعری در رثای حسین بن علی (ع) بسراید و دل ده نفر را به گریه آورد، مستحق بهشت خواهد بود.» بنابراین برگزاری مجالس خانگی و آئین‌های سوگواری برای سیدالشهدا از مصادیق روشن تقوا است‌

وی در ادامه به وقایع اخیر اشاره کرد و افزود: آنچه در جریان دوازده روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی رخ داد و واکنش‌های مردم در برابر آن، تجلی عینی توحید بود. توحید صرفاً یک نظریه ذهنی نیست، بلکه در عمل نیز باید متجلی شود و ملت ما نشان دادند که در میدان عمل، موحد و خداجوی هستند. این عشق به خدا در جان مردم ریشه دوانده و آنان با تمام وجود، دلداده حضرت حق‌اند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: عشق دوم این مردم، عشق به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است که با نزدیک شدن به ایام محرم، در رفتار و احساسات آنان نمایان شد. عشق سوم، دلبستگی به وطن اسلامی است. برخی نباید میان ملت و امت دوگانگی ایجاد کنند؛ این دو قطبی‌سازی بی‌اساس و نادرست است. حب وطن، جلوه‌ای از ایمان و عشق به خداوند است. میهن ما، میهن اسلامی است و دلبستگی به آن، در حقیقت، عشق به ذات اقدس الهی است.

وی در ادامه گفت: چهارمین جلوه این عشق، محبت مردم به جانشین امام زمان (عج) است. در قاب تلویزیون می‌بینید که مردم تصویر رهبر را بر سینه می‌فشارند و با صدای بلند می‌گویند: ما عاشق این آقا هستیم، چرا که او نایب امام زمان (عج) است.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سه تبریک به ملت ایران گفتند؛ نخست، تبریک به‌خاطر پیروزی بر رژیم صهیونیستی که به تعبیر ایشان، این رژیم را به شهری از اشباح بدل کردید؛ دوم، تبریک به‌خاطر پیروزی بر رژیم متکبر آمریکا، چرا که پس از جنگ جهانی دوم، این دومین ضربه سنگین به آمریکا بود که با حمله به پایگاه هوایی الحدید، غرور این مستکبر جهانی را در هم شکستید و سوم، تبریک به‌خاطر وحدت و انسجام ملی که در این ایام به نمایش گذاشته شد.

خاتمی در پایان با اشاره به داغ سنگین ملت ایران گفت: این ملت، سوگوار حدود ۹۵۰ شهید حملات دشمن است. در هر استان که قدم بگذارید، خانواده‌هایی را خواهید یافت که داغدار عزیزانشان هستند. هیچ مصیبتی را نمی‌توان با مصیبت کربلا قیاس کرد، اما شباهتی میان این داغ و داغ کربلا وجود دارد. در کربلا، شهید از هر گروهی بود: جوان، پیر، زن، مرد، و حتی طفل شش‌ماهه. امروز نیز در میان شهدای ما، چنین تنوعی دیده می‌شود. صحنه‌هایی که از تلویزیون پخش می‌شود، دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد؛ کودکانی سه‌ساله، چهارساله، دوساله… کربلا نیز چنین صحنه‌هایی داشت، اما تفاوت بزرگ آن است که شما در تهران، تشییعی میلیونی برگزار کردید و در استان‌ها و شهرستان‌ها نیز هزاران نفر به بدرقه شهدا آمدند؛ در حالی که حسین فاطمه (س) را چنین بدرقه نکردند.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
خروج از نسخه موبایل