اعداد و ارقام اقتصادی در هفته‌ای که گذشت

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،مهم‌ترین اعداد و ارقام اقتصادی جهان در هفته‌ای که گذشت، بر اساس گزارش‌های منتشرشده توسط رسانه‌های جهانی، مراکز ملی آمار، مجامع و سازمان‌های بین‌المللی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ازاین‌قرارند:

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۶٫۸ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،الجزیره: مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرد نرخ سالانه شاخص قیمت مصرف‌کننده در انگلیس از ۷٫۹ درصد ماه ژوئن کاهش‌یافته و در ماه جولای به ۶٫۸ درصد رسیده است. به گفته این مرکز، نرخ جدید شاخص قیمت مصرف‌کننده کمترین میزان طی ۱۵ ماه گذشته به شمار می‌رود و نشان از بهبود نسبی بحران هزینه زندگی در انگلیس دارد.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۱۲ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،سی‌ان‌ان: بانک مرکزی روسیه نرخ اصلی بهره خود را ۳۵۰ واحد افزایش داده و به ۱۲ درصد رسانده است، اقدامی اضطراری که کرملین باهدف توقف سقوط ارزش روبل در برابر دلار اجرا کرده است. طی هفته‌ای که گذشته نرخ روبل در برابر دلار از ۱۰۰ عبور کرد و تأثیر شدید تحریم‌های غرب علیه روسیه را بیشتر نمایان ساخت.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۱۹۰ میلیارد دلار

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،گاردین: فدرال رزرو،‌بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد مجموع پس‌انداز مازاد خانوارهای آمریکایی به کمتر از ۱۹۰ میلیارد دلار رسیده است و این احتمال وجود دارد که در ۳ ماه سوم سال آمریکایی‌ها تمامی پس‌انداز مازاد خود را خرج کرده و برای خرج کردن به کارت‌های اعتباری خودرو آورند. این پس‌انداز مازاد از دوران همه‌گیری برای خانوارهای آمریکایی باقی‌مانده است. پس‌انداز مازاد اختلاف مقدار میان پس‌انداز واقعی هر خانوار و پس‌انداز پیش از دوران همه‌گیری کرولا است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۵٫۳ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،رویترز: بانک مرکزی اتحادیه اروپا اعلام کرد نرخ تورم در اتحادیه اروپا در ماه جولای از ۵٫۵ درصد ماه ژوئن به ۵٫۳ درصد رسیده است. این کاهش نشان از تداوم روند کاهش نرخ تورم یا شاخص قیمت مصرف‌کننده در کشورهای حوزه یورو است، روندی که از پائیز آغازشده است. بااین‌همه نرخ تورم اصلی در این منطقه روی ۵٫۵ درصد ثابت باقی‌مانده و نرخ تورم خدمات از ۵٫۴ درصد ماه ژوئن به ۵٫۶ درصد رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۰٫۵ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،بلومبرگ: یو آن چین در هفته‌ای که گذشت با کاهشی ۰٫۵ درصدی در برابر دلار به ضعیف‌ترین واحد پولی منطقه آسیا پس از ین ژاپن تبدیل شد. ارزش یو آن در این هفته در برابر دلار به ۷٫۲ رسید و به پایین‌ترین سطح ارزش خود طی تقریباً ۱۶ سال گذشته نزدیک شد.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۷٫۰۹ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،سی‌ان‌ان: نرخ بهره وام مسکن در آمریکا به بالاترین رقم خود طی ۲۱ سال گذشته رسید، روندی که می‌تواند خانه‌دار شدن را برای افرادی که برنامه خرید ملک دارند، به رویایی گران‌تر از همیشه تبدیل کند. فردی مک شرکت فدرال وام‌های مسکن، بزرگ‌ترین آژانس ارائه‌دهنده وام مسکن در آمریکا اعلام کرد نرخ بهره وام مسکن ثابت ۳۰ ساله به ۷٫۰۹ درصد رسیده است، درحالی‌که سال گذشته این نرخ برابر ۵٫۱۳ درصد بوده است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۱۱٫۵۱ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،مجمع جهانی اقتصاد: نرخ تورم خرده‌فروشی در هند به‌واسطه افزایش قیمت سبزی‌ها و غلات به بالاترین میزان خود طی ۱۵ ماه گذشته رسید. به گفته این مجمع نرخ تورم هند در ماه جولای به ۷٫۴۴ درصد رسید که نسبت به ۴٫۸۷ درصد ماه ژوئن جهش قابل‌توجهی به شمار می‌رود. نرخ تورم غذا هم از ۴٫۴۹ درصد ماه ژوئن به ۱۱٫۵۱ درصد جهش پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۱۱٫۳ هزار میلیارد دلار

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،رویترز: کردیت سوئیس این هفته اعلام کرد مجموع ثروت خانوارهای جهان در سال گذشته ۱۱٫۳ هزار میلیارد دلار کاهش‌یافته و به ۴۵۴٫۴ هزار میلیارد دلار رسیده است. به گفته این مرکز مالی افزایش ارزش دلار در برابر دیگر ارزها باعث کاهشی شدن مجموع ثروت در جهان شده است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۱۸ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،رویترز: بانک مرکزی آرژانتین ارزش واحد پول خود را ۱۸ درصد کاهش داد و نرخ بهره اصلی خود را با افزایشی ۲۱ واحدی به ۱۱۸ درصد رساند. بر اساس تصمیم جدید بانک مرکزی، ارزش هر پزوی آرژانتین در برابر دلار تا زمان برگزاری انتخابات در ماه اکتبر، ۳۵۰ خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،۰٫۳ درصد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،انقباض ۰٫۳ درصدی اقتصاد هلند در ۳ ماه دوم سال جاری باعث شد تا این کشور رسماً وارد وضعیت رکود شود. هلند که پنجمین اقتصاد بزرگ منطقه یورو به شمار می‌رود، برای دومین ۳ ماه متوالی منقبض‌شده است. علاوه بر این، میزان هزینه کرد مصرف‌کننده در این کشور ۱٫۶ درصد و میزان صادرات ۰٫۷ درصد کمتر از ۳ ماه اول سال گزارش‌شده است.

منبع خبر : اتاق ایران آنلاین

امتیاز به خبر