انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، الکترونیک می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه ایرانی و به نقل از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، محمد باغستانی با بیان اینکه سیاست‌های توسعه‌ای و با هدف تسهیل‌گری خدمات برای عموم مردم و سهامداران، به زودی وراث می‌توانند سهام متوفیان خود را از طریق درگاه یکپارچه ذی‌نفعان به صورت الکترونیک منتقل کنند، اظهار کرد: برای انجام این انتقال، یکی از وراث باید سجامی باشد. همچنین سجام مخفف عبارت «سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان» است و وظیفه آن در یکپارچه سازی اطلاعات مشتریان و کدهای بورسی خلاصه می‌شود.

وی افزود: با الکترونیک شدن انتقال سهام متوفیان به وراث، علاوه بر کاهش در هزینه و صرفه جویی در زمان، شاهد تسریع در ارائه یک خدمت دیگر به مردم که در سالیان گذشته به دغدغه مهمی برای آنان تبدیل شده بود، خواهیم بود.

انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث در مراحل پایانی

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با بیان اینکه فرایند الکترونیک شدن انتقال سهام متوفیان به وراث در مراحل پایانی خود قرار دارد و به‌زودی عملیاتی می‌شود، تاکید کرد: الکترونیک شدن خدمات سپرده‌گذاری مرکزی برای ذی‌نفعان بازار سرمایه و عموم مردم به عنوان یک اولویت مهم، در صدر فعالیت‌های این شرکت قرار دارد.

فرایند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث

باغستانی درباره فرایند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث آنان، گفت: بر اساس جدیدترین آمارها، بیش از یک میلیون نفر از وراث از طریق شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب در سامانه میراث ثبت نام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سامانه میراث برای وراث متوفیان سهام عدالتی که بعد از ۳۱ تیر ۱۳۹۹ فوت کرده‌اند بازگشایی نشده است، افزود: سازمان امور مالیاتی هنوز بستر مناسب غیرحضوری برای پرداخت مالیات این گروه از سهامداران را فراهم نکرده است که به محض حصول نتیجه نهایی، اطلاع رسانی مقتضی در این زمینه انجام خواهد شد.

آمار متوفیان سهام عدالت

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند، یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
خروج از نسخه موبایل