به گزارش خبرگزاری سرمایه ایرانی و به نقل از مرکز اطلاعات مالی، سعید ملکی روز سه شنبه اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۴۵ آئیننامه الحاقی ماده (۱۴) قانون مبارزه با پولشویی، اشخاص مشمول از جمله بانکها، مؤسسات مالی و اعتباری، بورس اوراق بهادار، بیمهها، بانک مرکزی، صندوقهای قرضالحسنه، بنیادها و مؤسسات خیریه و شهرداریها همچنین دفاتر اسناد رسمی، وکلای دادگستری، حسابرسان، حسابداران، کارشناسان رسمی دادگستری و بازرسان قانونی مکلفند با هماهنگی مرکز، برنامههای مستمری را برای آموزش و توانمندسازی کارکنان خود جهت مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم نیازسنجی، طراحی، اجرا و ارزشیابی کنند.
وی ادامهداد: برهمین اساس در ۶ ماهه تابستان و پاییز سال جاری بیش از ۱۰۱ هزار نفر ساعت دوره آموزشی با نظارت مستقیم و غیرمستقیم مرکز اطلاعات مالی توسط مؤسسات مالی و نهادها و دستگاههای مذکور برگزار شده است.
معاون مرکز اطلاعات مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریحکرد: بازرسی میدانی درباره عملکرد آموزشی اشخاص مشمول در شرکتهای بیمه و بانکها از دیگر اقدامات این مرکز در سال جاری بود.
ملکی خاطرنشان کرد: ۱۴ دوره آموزشی ویژه کارکنان مرکز اطلاعات مالی به میزان سه هزار و ۲۰۰ نفر ساعت از زمان آغاز دولت چهاردهم تاکنون با توجه به نیازسنجیهای بهعملآمده برگزار و شناسنامه آموزشی کارکنان بهروزرسانی شده است.
وی عنوان کرد: تدوین دستورالعمل آموزشی جدید متناسب با نیازهای آموزشی اشخاص مشمول و راهاندازی سامانه نظارت بر عملکرد آموزشی اشخاص مشمول از جمله برنامههای در دست اجراست.
منبع خبر : ایمنا