به گزارش خبرگزاری سرمایه ایرانی و به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سیدعبدالمجید اجتهادی در گردهمایی سالانه مدیران ستادی و اجرایی سازمان به دیدار خود با وزیر امور اقتصادی و دارایی اشاره و اظهار کرد: حمایتها و پشتیبانی وزیر از سازمان نویدبخش روزهای خوبی است، همچنین وزیر اقتصاد بر انجام امور و تعیینتکلیف کالاها بر اساس قانون تاکید دارد.
وی افزود: پیگیری و مطالبه امور، توسط بالاترین مقام اجرایی کشور و رئیس قوه قضائیه در طول تاریخ تأسیس این سازمان، بینظیر بوده است، خارج شدن این سازمان از پستوی شرکتهای دولتی و شفاف شدن فعالیتها و اقدامات، افقی را ترسیم کرده که دیگر نمیتواند برای مدیران، حیاط خلوتی امن در آینده باشد.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: پیوستن سازمان اموال تملیکی به جمع شرکتهای سودده دولتی، برگزاری منظم و بهموقع مجامع و تصویب بدونبند مشروط صورتهای مالی، اجرای فاز نخست سامانه یکپارچه اموال تملیکی، بهرهبرداری از پروژه احصای کالاهای موجود در انبارها و توسعه و تجهیز انبارها با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی، دادگستری و مسئولان قضائی، اقدامات شایسته تقدیر در جشنواره شهید رجایی، بخشی از اقداماتی است که از سوی سازمان صورتگرفته است.
اجتهادی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش اموال منقول بیان کرد: تعیینتکلیف حدود ۱۰۰ همت کالا با رشد ۵۶۱ درصدی، فروش ۲۸ همت اموال منقول با رشد ۶۴۰ درصدی، بازگشت ۵۰ همت کالا از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید با رشد ۱۴۰۷ درصدی، تعیینتکلیف و فروش چهار هزار و ۵۰۰ خودرو سواری سبک و سنگین وارداتی و برگزاری نخستین مزایده محدود موتورسیکلتهای بالای ۲۵۰ سی. سی بین دستگاههای مشمول از کارهای انجام شده در این بخش است.
وی ادامه داد: سهم ۹۷ درصدی روشهای فروش از طریق برگزاری مزایدههای الکترونیکی، راهاندازی و برگزاری حراج الکترونیکی خرده فروشی برخط در سال ۱۴۰۲ و اجرای بیش از ۸۰۰ مرحله حراج به نفع مردم تاکنون، تعیینتکلیف پروندههای سنواتی با بیش از ۱۰ سال ماندگاری در انبارها از جمله دو فروند هواپیمای مسافربری متروکه، ۱۰ واگن قطار مسافربری متروکه، ۲۷ هزار تن ذرت رسوبی متروکه در بندر امام، ۵۳ هزار تن ذرت دامی و آزبست گمرک غرب تهران (مربوط به ۱۵ سال گذشته) از دیگر اقدامات انجام شده است.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی به حوزه اموال غیرمنقول نیز اشاره کرد و گفت: دریافت سند برای ۴۶۸ پرونده به مساحت حدود ۱۹۹ هزار متر مربع، رشد متراژ اسناد مأخوذه در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ بالغبر ۱۱۱۶ درصد از عملکرد حوزه غیرمنقول است، همچنین ۸۸ درصد پروندههای تشکیل شده علیه سازمان با دفاع حقوقی مؤثر منتج به رأی به نفع سازمان شده است.
اجتهادی در بخشی از سخنرانی خود به سفر وزیر امورخارجه و رئیس مجلس شورای اسلامی به لبنان اشاره و اظهار کرد: این اقدامات نشان داد جمهوری اسلامی همواره پشتیبان محور مقاومت است و شعار دولت مبنیبر وفاق است که این شعار در سازمان برای پیشبرد امور محوله تبلور پیدا میکند.
منبع خبر : ایمنا