به گزارش سرمایه ایرانی ، سرهنگ“سید مصطفی مرتضوی“ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان داشت: مجرمان سایبری برای فریب افراد و سرقت موجودی حساب آنها، مبادرت به ارسال پیامکهای جعلی با عناوین مختلف می کنند که شخص پس از ورود به لینک موجود در پیامک، به درگاه بانکی جعلی هدایت شده و پس از این که اطلاعات حساب وی به سرقت میرود ، مجرم در سریعترین زمان ممکن اقدام به سرقت موجودی حساب می کند.
وی افزود: اطلاعرسانی از طرف ادارات و سازمانها با سرشماره شخصی صورت نمیگیرد، پیامهای واقعی نیز فاقد لینک بوده و نیاز به پرداخت هیچگونه وجهی جهت ثبتنام و برخورداری از موضوعاتی نظیر سهام عدالت، یارانه معیشتی یا دریافت اوراق قضایی نیست.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان به کاربران توصیه کرد: حفظ هوشیاری هنگام دریافت پیامک یک فاکتور اصلی در شناسایی پیامکهای جعلی بوده و چنانچه کاربران اندکی هوشیاری به خرج دهند، مجرمان سایبری در ارتکاب جرایم موفق نخواهند بود.
این مقام انتظامی گفت: البته رعایت چند نکته می تواند مانع موفقیت سودجویان شود که مهمترین آن عدم اعتماد و بی توجهی به پیام های دریافتی حاوی لینکی است که به نام دستگاههای دولتی از شماره های شخصی تبلیغ یا اطلاع رسانی می کنند.
سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که در صورت نصب بدافزار یا برداشت غیرمجاز از حساب بانکی مان چه کار کنیم که در این موارد پیشنهاد می شود ابتدا به سرعت گوشی را روی حالت پرواز قرار داده تا مانع ارسال پیام به مخاطبین شوید سپس بدافزار نصب شده را حذف و اقدام به انتقال موجودی حسابهایتان به حساب امن دیگر کرده و می توانید رمزها را تغییر داده، کارت یا حساب بانکی خود را مسدود نمایید و برای دریافت کمک با پشتیبان بانک خود و یا شماره ۰۹۶۳۸۰ فوریت های سایبری پلیس فتا تماس بگیرید.