نماد سایت پایگاه خبری سرمایه ایرانی

۱۸ درصد حمل‌ونقل عمومی اصفهان با تاکسی انجام می‌شود/ آبیاری ۳۲ درصد فضای سبز شهر با پساب

‌به گزارش پایگاه خبری بیابانک نیوز، علی قاسم‌زاده شامگاه سه‌شنبه بیست‌ونهم آذرماه در هشتمین برنامه تلویزیونی «۳۶۵ شبانه روز به احترام مردم اصفهان» با بیان اینکه یکی از عرصه‌های حمل‌ونقل شهری، ناوگان تاکسیرانی است، اظهار کرد: حدود ۱۸ هزار تاکسی شهری در اصفهان فعال است که نیمی از آنها تاکسی پلاک زرد و نیمی دیگر تاکسی سرویس و تاکسی تلفنی است.

وی ادامه داد: ۱۱ درصد از کل حمل‌ونقل شهری به وسیله تاکسی‌های شهری و هشت درصد از طریق تاکسی اینترنتی انجام می‌شود، در مجموع ۱۸ درصد از حمل‌ونقل از طریق تاکسی در حال انجام است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه چالشی که در ناوگان اتوبوسرانی با آن روبه‌رو هستیم، در عرصه تاکسی‌های شهری نیز با آن مواجه هستیم، تصریح کرد: میانگین عمر تاکسی‌های شهری اصفهان بیش از ۱۰ سال است درحالی‌که باید حدود سه سال باشد، این فرسودگی ناوگان تاکسی‌های شهر از جمله مشکلات این حوزه است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش شدید قیمت خودرو موجب شده عمر ناوگان تاکسیرانی به ۱۰ سال برسد، در این راستا شهرداری به‌رغم پیگیری‌های جدی هنوز موفق به نوسازی ناوگان تاکسیرانی نشده است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه تاکسی مناسب تاکسیرانی شهری «سورن» اعلام شده که قیمت امروز بازار آن حدود ۵۰۰ میلیون تومان است، ادامه داد: در گذشته دولت حمایت‌هایی را در این رابطه داشته است، اما در حال حاضر تنها حمایتی که قول داده شده، این است که خودرو به قیمت کارخانه به تاکسیرانان ارائه شود.

وی اظهار امیدواری کرد: با حمایت دولت در ناوگان تاکسیرانی تحولی ایجاد شود.

حراست از فضای سبز شهر اصفهان با وجود تنش آبی

شهردار اصفهان در توضیح وضعیت فضای سبز شهر اصفهان و نحوه آبیاری درختان گفت: اصفهان همیشه یک شهر سر سبز و تحت عنوان یک باغ شهر معروف بوده است.

وی افزود: اصفهان یک شخصیت چند ساحتی دارد که یکی از این ساحت‌ها، محیط زیست و فضای سبز آن است، در این راستا شهر اصفهان به دلیل طبیعت چهار فصل و خاص، از قدیم‌الایام مورد علاقه و توجه مردم برای زندگی بوده است.

قاسم‌زاده با بیان اینکه دو عنصر اساسی و مؤثر شامل زاینده‌رود و فضای سبز در زیست محیط اصفهان مطرح است، تصریح کرد: جریان آب را به دلایل مختلف فعلاً در اختیار نداریم؛ در واقع حقابه اصفهان برای نگهداشت این باغ‌شهر و همچنین آب برای کشت و زراعت کشاورزان دچار تنش شدید شده است.

وی خاطرنشان کرد: برخی ادعا می‌کنند اگر در اصفهان آب نداریم، چرا فضای سبز ایجاد می‌کنیم اما برخلاف این نظر، عموم مردم اعتقاد به گسترده‌تر شدن فضای سبز دارند، در تمام ادوار مدیریت شهری با هر مشکلی، به هر نحو ممکن از فضای سبز شهر اصفهان حفظ و حراست کرده‌اند، در حال حاضر نیز این حراست و نگهداری فضای سبز با وجود تنش آبی بسیار سخت‌تر شده است.

تشکیل قرارگاه آبی در شهرداری اصفهان

قاسم‌زاده با بیان اینکه در این دوره مدیریت شهری قرارگاه آب باهدف پیگیری مشکلات آبیاری فضای سبز اصفهان تشکیل شده است، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون مترمربع فضای سبز در شهر اصفهان داریم که باید حفظ شود، از این مقدار حدود سه میلیون و ۷۰۰ هزار اصله درخت در شهر اصفهان است که ۳۲ درصد از کل فضای سبز یعنی هشت میلیون مترمکعب از طریق پساب آبیاری می‌شود.‌

وی با اشاره به اینکه پساب به صورت خام قابل استفاده نیست و باید تصفیه شود، افزود: در این دوره مدیریت شهری پساب در چهار منبع در شهر ذخیره و سپس تصفیه آلی می‌شود، بعد از آن از طریق تانکر برای آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه آبیاری با تانکر برای شهرداری اصفهان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه ایجاد کرده است، ادامه داد: راهکار دوم برای جایگزینی انتقال آب پساب با تانکر این است که یک حلقه شبکه توزیع آبیاری پساب به دور شهر ایجاد و به صورت مویرگی برای آبیاری سطح شهر اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: اجرای این طرح آغاز شده است و در این راستا پیش‌بینی می‌شود سال ۱۴۰۲ حلقه شبکه توزیع آبیاری پساب شهر تکمیل شود در این راستا می‌توانیم در سال ۱۴۰۳ شبکه مویرگی آبیاری سطح شهر را آغاز کنیم.

شهردار اصفهان تصریح کرد: حدود ۵۰ درصد آبیاری فضای سبز شهر به صورت قطره‌ای و ۱۸ درصد به صورت سنتی از طریق آبیاری غرقابی انجام می‌شود که باید به سمت اصلاح آن برویم.

این خبر تکمیل می‌شود…

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
خروج از نسخه موبایل