اقتصاد ایران

کاهش ۲۴ درصدی عرضه گوشت قرمز در بهمن‌ماه

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۱ با ماه مشابه سال ۱۴۰۰ نشان‌دهنده کاهش ۲۴ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت در بهمن ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۰ برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۳ درصد، برای گاو و گوساله ۲۷ درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش ۲۰ درصد و شتر و بچه‌شتر ۳ درصد کاهش داشته است. همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۱ نسبت به دی ماه نیز در حدود ۵ درصد کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،در این ماه وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور جمعاً ۳۸ هزار و ۹۷۴ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۰ هزار و ۵۶۳ تن، ۵۲.۸ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۴ هزار و ۹۸۶ تن، بز و بزغاله با دو هزار و ۵۵۴ تن، و سایر انواع دام با ۸۷۱ تن، به‌ترتیب ۳۸.۴ درصد، ۶.۶ درصد و  ۲.۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،در مورد عرضه گوشت انواع طیور نیز، مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن۱۴۰۱ با ماه مشابه سال ۱۴۰۰ نشان‌دهنده کاهش یک درصدی مقدار این عرضه در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت طیور در بهمن ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال قبل برای ماکیان (مرغ و خروس) یک درصد، برای بوقلمون ۴۵ درصد، برای بلدرچین ۶۳ درصد، برای شترمرغ ۲۳ درصد کاهش، و برای سایر انواع طیور ۲۳ درصد افزایش داشته است. همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۱ نسبت به دی ماه در حدود  سه درصد افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در این ماه نیز جمعاً ۱۹۴ هزار و ۶۸۴ تن گزارش شده، که سهم گوشت ماکیان (مرغ و خروس) بیش از سایر انواع طیور بوده است. بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت ماکیان (مرغ و خروس) با ۱۸۷ هزار و ۹۳۰ تن، ۹۶.۵ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت بوقلمون با هزار و ۴۱۴ تن، شترمرغ با ۱۰۸ تن، و سایر انواع طیور با پنج هزار و ۲۳۲  تن، به‌ترتیب ۰.۷ درصد، ۰.۱ درصد و ۲.۷ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

منبع خبر : اتاق ایران آنلاین

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!