اقتصاد جهانی

دیدگاه آمریکایی‌ها نسبت به اقتصاد بدتر می‌شود

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،موسسه نظرسنجی گالوپ در گزارش جدید خود اعلام کرد که تنها ۲۰ درصد از بزرگ‌سالان آمریکایی باور دارند شرایط اقتصادی «عالی» یا «خوب» است. ۳۲ درصد آن‌ها وضعیت اقتصادی را متوسط و ۴۸ درصد آن‌ها اقتصاد را بسیار ضعیف می‌بینند.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،ماه گذشته، ۲۳ درصد از پاسخ‌دهندگان شرایط اقتصادی را عالی یا خوب توصیف کرده بودند، ۳۵ درصد آن را متوسط و ۴۲ درصد آن را ضعیف توصیف کرده بودند.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،بر اساس آخرین داده‌های گالوپ، چشم‌انداز آمریکایی‌ها از آینده اقتصاد کشورشان هم رو به ضعیف‌تر شدن گذاشته است، زیرا ۷۳ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اعلام کردند که درمجموع وضعیت اقتصادی در کل کشور رو به وخامت گذاشته است، درحالی‌که آمار این نظر در ماه گذشته ۶۷ درصد بود.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،گالوپ همچنین دریافت که آمریکایی‌های بیشتری معتقدند امروز اقتصاد مهم‌ترین مشکل پیش روی این کشور است. ۳۴ درصد از آمریکایی‌ها گفتند که اقتصاد مهم‌ترین مشکل آمریکا در ماه سپتامبر است که این رقم نسبت به ماه اوت ۳ درصد افزایش داشته است. این یافته‌ها پیش از تعطیلی قریب‌الوقوع دولت که بعضی از قانون‌گذاران اکنون آن را اجتناب‌ناپذیر می‌دانند، منتشرشده است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،گالوپ می‌گوید رده‌بندی اقتصادی پایین‌تر از سطح اقتصادی آمریکایی‌ها از زمان شیوع همه‌گیری کرونا معمول بوده است اما ارزیابی‌های ماه سپتامبر پس‌ازآنکه نظرات کمی بهبودیافته بودند، نشان از بدتر شدن وضعیت دارد.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،درعین‌حال رضایت کلی آمریکایی‌ها از کشور روی ۲۰ درصد ثابت باقی‌مانده است، احتمالاً به این دلیل که میزان رضایت، بدون وقوع یک رویداد بزرگ اقتصادی یا سیاسی که باعث نگرانی دو حزب شود، در پایین‌ترین حد ممکن است.

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،رویدادهایی مشابه بحران اقتصادی جهانی در سال ۲۰۰۸، کاهش سقف بدهی در سال ۲۰۱۱، تعطیلی دولت در سال ۲۰۱۳، و قتل جورج فلوید و رویدادهای وابسته به آن در سال ۲۰۲۰  که منجر به کاهش رضایت آمریکایی‌ها از کشورشان شد.

منبع خبر : اتاق ایران آنلاین

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!