دسته بندی نشده

شهردار تهران: از بارندگی و ترافیک تهران غافلگیر نشدیم

به گزارش سرمایه ایرانی، علیرضا زاکانی امروز _ شنبه سوم دی _ در حاشیه مراسم افتتاح مرحله نخست موزه کارخانه سیمان ری و هشت طرح دیگر حوزه شهری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بعضی شب‌ها که بارندگی سنگین و زیادی در شهر تهران وجود دارد، برای اینکه آب‌گرفتگی در سطح شهر نداشته باشیم، ۱۰ هزار نفر در خیابان‌ها کار می‌کنند و همواره این نیروهای خدماتی در حال فعالیت هستند.

وی افزود: ما میراث‌دار یک مجموعه قدیمی هستیم. مثلا در حوزه اتوبوسرانی، ۱۷۵ اتوبوس وارد ناوگان شده یا ۹۸ درصد ناوگان ون سنی بالای ۱۵ سال دارد.

شهردار تهران ادامه داد: اکنون شهرداری تهران ۶۳۰ دستگاه ون را خریداری کرده و در مسیر شماره‌گذاری و واگذاری است و در طول این مدت، همه تلاش ما این بوده که نگذاریم شهر با مشکل مواجه شود.

زاکانی با اشاره به راه‌اندازی مرحله نخست موزه کارخانه سیمان گفت: نخستین کارخانه سیمان ایران در دی ۱۳۱۲ افتتاح شد و تا سال ۱۳۶۰ طی چهار مرحله مختلف توسعه یافت و میزان تولید آن تا سقف ۶۰۰ تن در روز رسید که تا اواخر سال ۱۳۶۲ فعال بود؛ تا اینکه در اسفند سال ۱۳۶۲ به‌دنبال گسترش شهر تهران و همچنین قدیمی شدن شیوه تولید و از رده خارج شدن دستگاه‌ها همراه با انتشار آلودگی، تولید واحدهای کارخانه متوقف و درنهایت در سال ۱۳۶۳ این مجموعه رسما تعطیل شد.

وی خاطرنشان کرد: یک بخشی از مجموعه سیمان ری موزه است که مردم می‌توانند با این مجموعه آشنا شوند و ارتباط بیشتری پیدا کنند و بخش دوم محل استقرار کارخانه نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان است که فعال می‌شوند و حاصل کار آنها این است که بتوانیم برای اداره بهتر شهر استفاده کنیم.

شهردار تهران با بیان اینکه موزه صنعت قابلیت زیادی دارد و همه فضاهای کارخانه به فضاهای خلاق و نوآوری تبدیل می‌شود، افزود: ما در مناطقی که ظرفیت بیشتری دارند از ظرفیت‌های دانشی و نخبگان حمایت می‌کنیم که تولیدات آنها می‌تواند در اداره شهر تهران به مدیریت شهری و درمجموع اقتصاد شهری کمک کند.

زاکانی با اشاره به سامانه «من شهر دارم» گفت: رویکرد شورای ششم این بود که طرح‌ها را بر اساس نظر شهروندان جلو ببریم؛ به طوری که هم طرح‌های کوچک‌مقیاس و هم طرح‌های فرامنطقه‌ای داشته باشیم.

وی تاکید کرد: شهرداری تهران طرح‌های محلی را فراموش نکرده است و هزاران طرح محلی که رضایت شهروندان را به همراه دارد در برنامه داریم.

شهردار تهران ادامه داد: در سامانه «من شهر دارم»، دو هزار طرح شناسایی‌شده به اطلاع مردم می‌رسد تا مردم اولویت‌ها را مشخص کنند و این نظرسنجی به مدت ۱۰ روز ادامه دارد.

به‌دنبال خلق هویت‌های موثر هستیم

زاکانی در مراسم افتتاح هشت طرح شهری و رونمایی از سامانه «من شهر دارم» که در هجدهمین شنبه‌های امید و افتخار انجام شد با بیان اینکه شهر تهران به جز پایتخت بودن هویت ثانویه‌ای ندارد، افزود: تهران نیازمند خلق هویت‌های موثر است که یکی از این هویت‌ها، هویت فناورانه است.

وی تاکید کرد: تهران بیشترین و بهترین دانشگاه‌ها و اندیشکده‌ها را درون خود دارد و بهره‌مندی از این دانش، برای گره‌گشایی از زندگی مردم، نوآوری و خلاقیت در تسریع پیشرفت شهر و الگوسازی شهر برای ما یک موضوع جدی است؛ ازاین‌رو توجه ما به ایجاد زیرساخت‌هایی است که در آن اهل دانش ما را از میانبرها به قله‌های مدنظر می‌رسانند.

شهردار تهران افزود: مبتنی بر این نگاه، شورا و شهرداری همت خود را معطوف به این حوزه، البته در کنار حوزه‌های دیگر کرده تا هویت‌های متنوعی برای تهران به دست مبارک اندیشمندان و اهل فکر خلق کند.

زاکانی تاکید کرد: با این اقدامات، اهل علم فرای فضای جغرافیایی خود مامن‌هایی را می‌بینند که مسیر رشد و شکوفایی را فراروی آنها باز می‌کند و با امید بیشتری به آینده گام برمی‌دارند. مدیریت شهری نیز خود را خادم مردم و کسانی که در زمینه علم فعالیت می‌کنند و تحصیل‌کنندگان علم می‌داند. ما توجه به این جوهره و دقت در ظرفیت نخبگان شهر را مهم می‌دانیم. زیرا این افراد ویژگی‌هایی دارند که این ویژگی‌ها می‌تواند راه بهتری برای رسیدن به افتخار برای شهر فراهم کند.

وی با بیان اینکه طرحی از امروز تا سیزدهم دی در مدیریت شهری در رابطه با مشارکت مردم اجرایی می‌شود، گفت: در بودجه ۱۴۰۲، فصل خوبی برای طرح‌های منطقه‌ای و محله‌ای در نظر گرفته شده و دو هزار میلیارد تومان امکان در نظر گرفته شده و بیش از دو هزار طرح در آن دیده شده است؛ اما اولویت دادن به این طرح‌ها مبتنی بر نظر مردم است که مقدمه آن با طرحی با عنوان «من شهر دارم» آغاز شده که در این ۱۰ روز، نظرات مردم درباره طرح‌های منطقه‌ای را دریافت می‌کنیم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می‌کنیم در این طرح مشارکت فعال داشته باشند تا مقدمه مشارکت‌های بعدی و توسعه فعالیت‌های منطقه‌ای و محله‌ای باشد و بدین ترتیب سطح خدمتگزاری را برای خود بیشتر از امروز فراهم کنیم.

منبع: ایرنا

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا