تهران

بعضی ایستگاه‌های مترو زیرساخت پناهگاه را دارد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانیاز تهران، عبدالمطهر محمدخانی امروز_دوشنبه نهم تیر_ در نشست خبری «قرارگاه ایران» که در محل سازمان مدیریت بحران تهران برگزار شد، با اشاره به عملکرد شهرداری در جریان جنگ ۱۲ روزه، اظهار دکرد: شهرداری تهران با هدایت شهردار و همراهی اعضای شورای شهر، در حوزه‌های مختلف از جمله نگهداشت شهری، خدمات‌رسانی، مدیریت بحران، آتش‌نشانی و امدادرسانی به آسیب‌دیدگان، اقدامات مؤثر و قابل‌توجهی انجام داده است.

وی با بیان اینکه تنوع نهادهای آسیب‌دیده، روند جمع‌بندی خسارات را زمان‌بر کرده است، افزود: ارزیابی دقیق خسارات نیازمند بررسی‌های جامع و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است. کمبودهایی در زمینه وجود دارد که در سال‌ها و دهه‌های گذشته نیز مورد توجه بوده، اما به دلایل مختلف، اقدامات کافی صورت نگرفته است.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل و سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره کارکرد ایستگاه‌های مترو به‌عنوان پناهگاه، گفت: برخی ایستگاه‌ها شرایط لازم برای اسکان اضطراری را ندارند، اما در برخی دیگر، زیرساخت‌های لازم فراهم شده است. در لایحه‌ای که با محوریت تاب‌آوری شهری به شورای شهر ارائه شده، موضوع زیرساخت‌های پناهگاهی نیز مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای پیشنهادی در حال ارزیابی است.

محمدخانی با تأکید بر اینکه ساخت پناهگاه‌ها تنها وظیفه شهرداری نیست، عنوان کرد: در شرایط عادی که تهدیدی جدی احساس نمی‌شود، منابع مالی محدود مدیریت شهری به توسعه فضاهای عمومی مانند بوستان‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی اختصاص می‌یابد. اما اکنون که با تهدیدات واقعی مواجه شده‌ایم، ضرورت توجه به ایجاد پناهگاه‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با اشاره به برخی برداشت‌های نادرست رسانه‌ای، گفت: برخی رسانه‌ها این تصور را ایجاد کرده‌اند که باید پناهگاه‌هایی بزرگ برای اسکان جمعیت انبوه ساخته شود، در حالی که این موضوع نیازمند بررسی دقیق و اجماع کارشناسی است.

محمدخانی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اتباع خارجی در شهرداری تهران، تصریح کرد: شهرداری تهران هیچ‌گونه به‌کارگیری مستقیم از اتباع ندارد و تمامی ۹۳ هزار نفر نیروی انسانی شهرداری از هم‌وطنان ایرانی هستند. با این حال، استفاده برخی پیمانکاران از اتباع واقعیتی تلخ است که باید با همکاری نهادهای امنیتی به‌طور جدی پیگیری شود.

وی با تأکید بر فرهنگ مهمان‌نوازی ملت ایران، اضافه کرد: بسیاری از اتباع، به‌ویژه افغانستانی‌ها، سال‌هاست در کنار ما زندگی می‌کنند و در حوزه‌های علمی، فرهنگی و هنری نقش‌آفرینی داشته‌اند. برخورد کلی و منفی با همه اتباع منطقی نیست، اما در عین حال، ساماندهی و نظارت بر وضعیت آنان باید از سوی وزارت کشور انجام شود و با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به تحریف سخنان خود توسط رسانه‌های معاند تاکید کرد: رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال، اظهارات بنده را به‌گونه‌ای نادرست بازتاب داد در حالی که هیچ مشکلی در بهشت زهرا (س) وجود ندارد و قطعه ۴۲ به‌طور ویژه برای شهدای جنگ اخیر در نظر گرفته شده است؛ این قطعه در آینده جایگاهی برجسته در تاریخ معاصر ایران خواهد داشت.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا