صرفه جویی ۳۰ درصدی حوزه کشاورزی کاشان با همکاری شرکتهای دانش بنیان


به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی، رضا مظلومی امروز-پنجشنبه ۱۵ دیماه-در جلسه هم اندیشی شرکتهای دانش بنیان با حوزه کشاورزی در سالن جلسات اداره جهاد کشاورزی کاشان اظهار کرد: کاشان علاوه بر صنعتی بودن از ظرفیتهای اقلیمی خوبی در حوزه کشاورزی بهرهمند است.
وی با اشاره به تنوع محصولی ۵۷ نوعی در کاشان، افزود: حلقه مفقود ارتباط حوزه کشاورزی با شرکتهای دانش بنیان در کشور سبب عدم شکوفایی در این حوزه شده است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان شرایط اقلیمی این شهر را بسیار برجسته دانست و گفت: وجود کوه در کنار کویر ظرفیتی ویژه برای این منطقه بهوجود آورده است که چنانچه کشاورزی با علم و دانش عجین شود شاهد رونق بیشتری در بخش کشاورزی خواهیم بود.
به گفته وی تا کنون با استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان از ۴۳۰ حلقه چاه کشاورزی که قبلاً سالانه در حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب برداشت میشد با ۳۰ درصد صرفه جویی به ۵۰ میلیون متر مکعب رسیده است.
مظلومی افزود: در بخش حمل و نقل محصولات کشاورزی دچار بحران هستیم و با مشکلات عدیده ای رو به رو بودهایم که با استفاده از شرکتهای دانش بنیان میشود آن را مرتفع کرد.
وی تصریح کرد: بالغ بر ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی رها شده است که میتوان با مدیریت تولید کنندهها را ترغیب به کشت گیاهان دارویی کرد.
مظلومی با بیان اینکه ۷۰۰ قنات در حوزه کاشان وجود دارد که متأسفانه استفاده سنتی از آنها سبب تخریب این منابع آبی میشود افزود: در کشور ما حلقه مفقوده ایده پردازی و تبدیل ایده به فناوری وجود دارد تا مشکلات و نیازهای کشور را مرتفع کند.
به گزارش سرمایه ایرانی، این نشست با حضور دکتر مرتضی گلی زاده معاون تولید ستاد و توسعه فناوری ریاست جمهوری و دکتر مهدی سهندی دبیر ستاد فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی و بالغ بر ۱۰ شرکت دانش بنیان صورت گرفت.
منبع خبر : ایمنا