تقویت زیرساختهای سلامت کاشان نیازمند مدیریت مشارکتی است


به گزارش خبرگزاری سرمایه ایرانی، مجتبی راعی امروز _شنبه بیستوسوم فروردین_ در نشست هماندیشی تشکلهای مردم نهاد شهرستان با تقدیر از تلاشهای تشکلهای مردمنهاد فعال در حوزه سلامت، بر ضرورت مدیریت مشارکتی برای ارتقای زیرساختهای درمانی شهرستان تأکید کرد.
وی در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت تعامل میان دستگاههای دولتی و نهادهای مردمنهاد، افزود: یکی از پیشنیازهای اقدامات مؤثر، ایجاد ارتباط و همکاری سازنده میان این دو بخش است. ما باید بتوانیم اولویتهایمان را در حوزه سلامت و درمان مشخص کنیم و برای تحقق این اهداف از ظرفیتهای موجود بهرهمند شویم.
فرماندار ویژه کاشان همچنین به اولویتهای شهرستان در حوزه سلامت اشاره کرد و اصلاح تأسیسات بیمارستان شهید بهشتی و تکمیل ساختمان بیمارستان بقیهالله اعظم (عج) را یکی از ضروریترین اقدامات دانست.
راعی تصریح کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، امکان استفاده از اعتبارات مالیاتی برای تکمیل پروژههای عمرانی و درمانی فراهم شده است، از این ظرفیت باید به نحو مؤثری استفاده شود تا سرمایهگذاران و بخش خصوصی نیز در این حوزه مشارکت فعال داشته باشند.
راعی تأکید کرد که دانشگاه علوم پزشکی تا ۱۵ اردیبهشت فرصت دارد پروژههای اولویتدار خود را به سازمان برنامه اعلام کند تا در لیست طرحهای نشان دار مشمول اعتبارات مالیاتی قرار گیرند.
وی افزود: این یک فرصت طلایی است که نباید از دست برود، باید اطلاعرسانی وسیع انجام شود تا فعالان حوزههای مختلف بتوانند از این ظرفیت بهرهبرداری کنند.
فرماندار ویژه کاشان در پایان با اشاره به ادامه جلسات تخصصی در این حوزه گفت: تأکید داریم با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها، شهرستان کاشان بتواند گامهای مؤثری برای ارتقای سلامت و بهبود وضعیت درمانی خود بردارد.
منبع خبر : سرمایه ایرانی