تهران

ثبت‌نام انتخابات شوراها ۲۱ آذر آغاز می‌شود

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی، کامران پولادی با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس دوازدهم برای اجلاسیه دوم اظهار کرد: بر اساس تقویم اعلام شده در هفتم خرداد ۱۴۰۴، نخستین سال از دوره چهار ساله دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان می‌رسد، در همین راستا از اکنون نمایندگان مجلس در جریان‌های مختلف سیاسی به‌دنبال معرفی افراد شایسته برای دوره آینده هستند.

وی افزود: عقاید و جریان‌های مختلفی در کشور وجود دارد و این تنوع دیدگاه‌ها امری طبیعی است، آنچه برای ملت اهمیت دارد، این است که همه ما نمایندگان در جلسات مختلف بر این مسئله تأکید داشتیم که در اجلاسیه آینده، باید افرادی توانمند و در تراز جمهوری اسلامی ایران برای مدیریت کشور و به‌ویژه ریاست مجلس انتخاب شوند؛ افرادی که بتوانند در راستای حل مسائل و رفع مشکلات مردم، به‌ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت گام بردارند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس آینده مجلس باید کسی باشد که در سطح و شأن جمهوری اسلامی ایران باشد و بتواند با قدرت از دستاوردها و اهداف نظام، چه در داخل و چه در سطح بین‌المللی، دفاع کند. او باید صدای رسای مردم، به‌ویژه مردم فلسطین و غزه، در جهان باشد. چنین فردی می‌تواند به‌خوبی از حیثیت مجلس دفاع کند و دغدغه مردم را به‌ویژه در حوزه اقتصادی پیگیری کند.

پولادی با اشاره به تحولات اخیر کشور و تأخیر در برگزاری بعضی انتخابات‌ها عنوان کرد: بعد از شهادت رئیس‌جمهور فقید، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و تغییراتی که در سطح مدیریت کشور رخ داد از جمله انتصاب برخی نمایندگان به سمت‌های بالای اجرایی همچون معاونت رئیس‌جمهور و وزارت، زمان‌بندی انتخابات شوراها یک سال به تأخیر افتاد که بر این اساس ثبت‌نام انتخابات شوراها بیست‌ویکم آذر ۱۴۰۴ انجام خواهد شد و هیئت اجرایی نیز از همان تاریخ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

پولادی درباره هم‌زمانی انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری گفت در حال حاضر بین زمان برگزاری این دو انتخابات حدود چهار تا پنج ماه فاصله زمانی وجود دارد، در این زمینه رایزنی‌هایی با شورای نگهبان صورت گرفته است و این شورا نیز بر لزوم بررسی بیشتر موضوع تأکید دارد، در همین راستا در حال بررسی گزینه‌هایی هستیم که یا انتخابات‌ها با یکدیگر ادغام شوند یا راه‌حلی جدیدی به کارگرفته شود.

وی با تأکید بر اهمیت افزایش ثبات مدیریتی در کشور خاطرنشان کرد: پس از برگزاری انتخابات شوراها و با اصلاح قانون انتخابات شوراها، به‌دنبال افزایش قدرت پارلمان شهری هستیم و در حال حاضر مدت فعالیت بسیاری از شهرداران کوتاه و میانگین آن حدود ۱۸ تا ۱۹ ماه است و این وضعیت موجب بی‌ثباتی مدیریتی می‌شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: هدف ما این است که با تقویت نظارت شوراها و اصلاح قانون، ثبات مدیریتی در سطح مدیریت شهری ایجاد شود.

منبع: تسنیم

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا