دسته بندی نشده

لزوم توجه به فضای مجازی برای کنترل آسیب‌های اجتماعی

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی، سیاوش سلیمانی امروز _شنبه ششم اسفند_ در نشست با مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: فضای مجازی اساسی‌ترین موضوع در کنترل آسیب‌های اجتماعی خانواده‌ها است و امروزه مقابله با جنگ رسانه‌ای تنها با افزایش سواد رسانه‌ای اعضای خانواده‌ها میسر می‌شود.

وی با اشاره بر لزوم ایجاد صمیمیت بین اعضای خانواده‌ها افزود: دوری از چشم و هم‌چشمی‌ها و کاهش توقعات با برگزاری برنامه‌های آموزشی در تلویزیون و رادیو و فضای مجازی، خانواده‌ها را از آسیب‌های احتمالی دور می‌کند.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: اختصاص بودجه کافی دولت برای امر فرهنگ‌سازی و رفع مسائل اجتماعی و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و نهادهای مردمی کلید رفع بسیاری از مشکلات این حوزه است.

وی تشکیل کارگروه‌های فرهنگی محله محور با حضور معتمدان، بزرگان و صاحب‌نظران هر محله را ضروری دانست و تصریح کرد: استفاده از امکانات فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ها، توسعه کتابخانه‌ها، افزایش فضاهای ورزشی، تأمین اشتغال و ایجاد فضاهای شهری مناسب از مهمترین راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

سلیمانی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات و وجود خلاءها در مدیریت شهری مربوط به آموزش ندیدن شوراهای اسلامی است، افزود: اگر آن‌ها به شرح وظایف خود به‌طور کامل مسلط باشند، تخلفات به حداقل خواهد رسید.

وی ادامه داد: شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری در تلاش است نیازهای مردم را پیگیری کند و یکی از ظرفیت‌های شورای عالی استان‌ها ارائه طرح و لایحه به مجلس شورای اسلامی است، لذا با راهنمایی مدیران استان، شورای اسلامی استان موانع و خلأهای قانونی را در حوزه‌های مختلف برای تسهیل امور سرمایه‌گذاران، رفع مشکل فقر و بیکاری به شورای عالی استان‌ها مطرح و پیگیری می‌کند.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: برای روستاییان و عشایر با ارائه آموزش‌های لازم می‌توان از نیروهای بومی به عنوان مبلغان دینی استفاده کرد؛ همچنین استفاده از نماینده شوراهای اسلامی و بانوان در شورای هیئت‌های مذهبی شهرها و شهرستان‌ها، تأمین منابع لازم برای اجرای اقدامات فرهنگی در شهرها و روستاها از طریق طرح موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان و لزوم حضور نماینده اداره‌کل تبلیغات اسلامی در کارگروه زیربنایی و شهرسازی استان را پیشنهاد می‌کنم.

وی تاکید کرد: طرح و بررسی مطالبه مردمی در خصوص مشکلات اجتماعی مربوط به کارخانه قند هفشجان، بررسی درخواست مردمی مبنی بر بهره‌برداری از جاده دزک_فرخشهر، بررسی و رفع مشکل جاده فارسان به خوزستان و طرح مطالبات درباره زیرساخت‌های روستایی و مسکن ملی روستایی صورت گرفت.

سلیمانی افزود: مقرر شد بازدید میدانی از کارخانه قند با حضور شوراهای اسلامی، کارشناسان محیط زیست و بهداشت و سایر مسئولان ذی‌ربط انجام شود.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!