گردشگری

توسعه خوروبیابانک با تکیه بر میراث فرهنگی و کشاورزی

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی، احمدرضا طحانی امروز _شنبه ششم اسفندماه_ در مراسم تقدیر از سیدمازیار آل‌داوود، پدر بوم‌گردی کویر و شماری از از مدیران اقامتگاه‌ها و کارآفرینان صنایع دستی خوروبیابانک اظهار کرد: اساس توسعه شهرستان خوروبیابانک، بر دو اصل میراث فرهنگی و کشاورزی استوار بوده و عملکرد فعالان عرصه میراث فرهنگی در این خطه قابل تقدیر و تحسین است.

وی ادامه داد: همدلی و همراهی مردم با مسئولان باعث رونق گردشگری شهرستان شده و مدیران گردشگری ضمن مهمان‌نوازی، باید اشاعه‌دهنده فرهنگ و سنت‌های این شهرستان به مسافران و بازدیدکنندگان باشند.

فراز ظفرمندحلاج، سرپرست اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان خوروبیابانک، هدف از برگزاری این نشست را شناخت بهتر حوزه‌های مختلف گردشگری و صنایع دستی خوروبیابانک به منظور تقویت صنعت گردشگری عنوان کرد و افزود: پتانسیل بالای این منطقه و تعداد اقامتگاه‌ها در سطح استان اصفهان و کشور با توجه به دارا بودن پهنای جغرافیایی ۱۰ درصد از استان اصفهان، قابل تأمل و قابل توجه است.

وی تصریح کرد: ارائه راهکارها، بیان نظرات و پیشنهادات، موجب هم‌افزایی و همدلی بیشتر بین فعالان گردشگری و ارگان‌های مربوطه است و این تعامل دوسویه باعث پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با اهداف سازمانی و صنعت گردشگری شهرستان خواهد شد.

به گزارش سرمایه ایرانی، شهرستان خوروبیابانک با بیش از ۱۰۰ اقامتگاه، قطب اقامتگاه بوم‌گردی استان اصفهان و کشور است. روستاهای مصر، گرمه، آبگرم، جندق، مهرجان، اردیب، ایراج و بیاضه از جاذبه‌ها مهم گردشگری و اکوتوریسم در این شهرستان است. همچنین دریاچه نمک خور یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهرستان به شمار می‌رود.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!