ترویج صنایع دستی گامی برای رونق اقتصاد شهرهای ایران
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی، احمد فتحی در جلسه بررسی ظرفیتهای صنایعدستی شهرستان لنجان با بیان اینکه صنایع دستی به عنوان یک شغل پایدار و فراگیر در دنیا شناخته شده است، اظهار کرد: وجود صنایع بزرگ در شهرستان لنجان باعث شده است تا در سالهای گذشته به صنعت گردشگری همچنین صنایع دستی کمتر توجه شود و این صنعت سودآور نقش کمرنگی را در رونق اقتصادی شهرستان لنجان داشته باشند.
وی ترویج صنایع دستی را گامی برای رونق اقتصاد شهرهای ایران دانست و افزود: با توجه به ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی شهرستان لنجان، از رهگذر توسعه و فراگیر کردن عرصهای چون صنعت گردشگری و صنایع دستی میتوان قدمهای استواری را در جهت توسعه پایدار و تحقق برنامهها و مؤلفههای اقتصادی در این شهرستان برداشت.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان لنجان تصریح کرد: صنایع دستی از ظرفیتی بزرگ برای اشتغالزایی برخوردار است و با توجه به فرصتهای موجود در این حوزه فرماندار شهرستان لنجان تأکیدات فراوانی برای تحقق سیاستگذاریهای صورت گرفته داشتهاند و امید است ثمره اقتصادی و فرهنگی آن در آینده نزدیک برای شهروندان قابل لمس باشد.
ارائه ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به به هنرمندان صنایع دستی شهرستان لنجان
وی ادامه داد: در سال گذشته نزدیک بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع دستی شهرستان لنجان پرداخت شد و بهطور قطع در آینده نزدیک شاهد رشد و شکوفایی صنایع دستی این شهرستان در مقیاس ملی و جهانی خواهیم بود.
فتحی اضافه کرد: در راستای حل برخی مشکلات هنرمندان صنایع دستی در حوزه اشتغال بر آن شدیم با همکاری دوجانبه اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مرکز آموزش فنی حرفهای و امضای تفاهمنامه همکاری در مسیر کاهش این مشکلات حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: هنرمندان شهرستان لنجان که در حوزه صنایع دستی فعال هستند، میتوانند در قالب این تفاهمنامه ضمن استفاده از مشاوره و دورههای آموزشهای رایگان مرکز آموزش فنی حرفهای، پس از گذراندن دوره آموزشی و کسب نمره قبولی در آزمونهای مرکز با مراجعه به اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، درخواست خود را جهت استفاده از تسهیلات بیمهای هنرمندان و صنعتگران ثبت کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته هنرمندان دارای پروانه تولید صنایعدستی که متقاضی دریافت تسهیلات هستند، در صورت گذراندن دورههای آموزشی مرکز فنی حرفهای، در اولویت پرداخت تسهیلات قرار گیرد و سقف حداکثری تسهیلات نیز به آنان پرداخت شود.
وی اضافه کرد: هنرمندان فعال در حوزه صنایع دستی میتوانند با مراجعه سامانه صدور مجوزهای دولت، ضمن درخواست صدور پروانه تولید انفرادی یا کارگاهی صنایع دستی اقدام کنند و پس از ثبتنام و دریافت پروانه فعالیت، از مزایای مربوطه از قبل معافیت مالیاتی و دریافت تسهیلات کمبهره و بلندمدت همچنین حضور در بازارهای فروش و نمایشگاههای صنایع دستی استفاده کنند.
منبع خبر : ایمنا