جان کارگران مهمتر از عملیات استخراج است
به گزارش خبرگزاری سرمایه ایرانی، امیر حسنزاده در سومین جلسه شورای معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اظهار کرد: این اقدام میتواند گامی مهم در مسیر پایداری و کاهش فشار بر شبکه برق سراسری باشد.
وی با تأکید بر رعایت ایمنی در فعالیتهای معدنی بهویژه در معادن زیرزمینی افزود: جان کارگران مهمتر از عملیات استخراج است؛ در مناطقی که سینهکارها خطرناک هستند، باید کار متوقف و پس از رفع کامل نواقص ایمنی، فعالیتها از سر گرفته شود.
مدیرکل نظارت بر معادن وزارت صمت با تاکید بر اینکه رعایت اصول فنی در استخراج و بهرهبرداری باید همواره در اولویت باشد، افزود: برنامهریزی برای احداث پایگاه امداد و نجات معدنی در استان کرمان با همکاری ایمیدرو انجام شده است.
مدیرکل نظارت بر معادن وزارت صمت با اشاره به ظرفیتهای کمنظیر معدنی استان کرمان خاطرنشان کرد: استان کرمان با ۴۲ نوع ماده معدنی و ذخایر عظیم زیرزمینی، یکی از استانهای پیشتاز کشور در بخش معدن بهشمار میرود، پرداخت حقوق دولتی از سوی بهرهبرداران این استان و فعالیت شرکتهای بزرگ معدنی و صنایع وابسته، نشاندهنده ظرفیتهای گسترده این منطقه است.
حسنزاده با تاکید بر لزوم توجه شرکتهای بزرگ به توسعه صنایع پاییندستی در داخل استان گفت: ایجاد زنجیره ارزش کامل در استان، ضرورتی مهم برای افزایش اشتغال و بهرهوری در بخش معدن است همچنین محدودههایی داریم که قابلیت واگذاری و ورود به مزایده دارند و باید در راستای تحقق شعار سال در اختیار متقاضیان واقعی قرار گیرند.
تیم تخصصی استان آماده همکاری با بهرهبرداران
سید مهدی حسینی نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این نشست با تأکید بر نگاه توسعهمحور وزارتخانه و همراستا با شعار سال اظهار کرد: تیم تخصصی استان آمادگی دارد تا با بهرهگیری از توان کارشناسی و ظرفیتهای بهرهبرداران، گامهای مؤثری در جهت رفع ناترازی و توسعه متوازن معادن استان بردارد.
وی از سفر اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به استان کرمان در پایان هفته جاری خبر داد و افزود: در این سفر، مشکلات، موانع قانونی و فرصتهای توسعهای معادن استان با نمایندگان مجلس مطرح و از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری خواهد شد
منبع خبر : ایمنا