ارتقای حوزه زنان و خانواده شهرداری مسیر خدمترسانی را هموارتر میکند
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانیاز تهران، مریم اردبیلی امروز _شنبه سیام فروردین_ در نخستین نشست فصلی ۱۴۰۴ با مدیران «زنان و خانواده» مناطق، شرکتها و سازمانهای تابعه شهرداری تهران با اشاره به تلاشهای شبانهروزی مجموعه تحت مدیریت خود اظهار کرد: بسیاری اوقات، همکاران ما بیش از وظایف اداری معمول عمل کردهاند و این مجاهدتها و تلاشها بیتردید منجر به رضایت شهروندان و ارتقای کیفیت خدمات شده است.
وی افزود: ثمرات این تلاشها نهتنها در شهر بلکه در زندگی شخصی همکاران نیز نمایان است.
رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در مسیر ارتقای حوزه زنان و خانواده، فراز و فرودهای بسیاری را پشت سر گذاشتهایم و با درایت و همکاری جمعی، فرصتهای ثمربخشی را رقم زدهایم؛ اکنون در مسیری قرار داریم که باید آن را ادامه دهیم و ارتقا بخشیم.
اردبیلی گفت: هر دورهای از مدیریت شهری بخشی از مسیر خدمترسانی را طی میکند، این دوره نیز با وجود سختیها، ایدهپردازیها، خلاقیتها و صبوری همکاران توانسته است به دستاوردهای مهمی برسد.
وی از تغییرات ساختاری اخیر در این مرکز به عنوان یک نقطه عطف خبر داد و ادامه داد: با ارتقا و جایگاهیابی جدید، اکنون مرکز زنان ذیل شهردار تهران قرار گرفته و این به معنای افزایش توان اجرایی و تقویت همکاریها با سایر معاونتها است.
رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران عنوان کرد: امروز در وضعیتی هستیم که مدل کار فرهنگی و اجتماعی ما به بلوغ رسیده است و در تعامل با معاونتهای فرهنگی و اجتماعی مناطق، برنامههای متنوع و مؤثری اجرا میشود.
اردبیلی تاکید کرد: همکاران ما ابتدای سال مجموعهای از پروژههای کاربردی را طراحی کردهاند که با رویکردهای متفاوت هر معاونت همراستا خواهد شد، منطق و فرایند کار در هر معاونت متفاوت است و باید تعاملات گستردهتری برقرار کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اصلاح ساختار مرکز زنان از مهمترین اهداف کاری وی بوده است، تاکید کرد: از همان ابتدای دوران مدیریت بنده در شهرداری تهران تأکید من بر اصلاح ساختار، با هدف گسترش نگاه زنانه و مادرانه در سطح کلان شهرداری تهران بوده است، این نگاه اگر بهدرستی در بدنه اجرایی جاری شود، میتواند الگویی ملی برای سایر نهادها نیز باشد.
رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران سال پیشرو را فرصتی طلایی دانست و تصریح کرد: تغییرات قانونی اخیر، فرصتی یکساله به این دوره مدیریت شهری داده که باید آن را مغتنم دانست و میتوانیم در این مدت مدل کار مرکز زنان را نهادینه کنیم و به دیگر استانها و دستگاهها تعمیم دهیم.
اردبیلی با اشاره به عملکرد مدیران امور زنان مناطق مختلف شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با اینکه مدت کمی از ابلاغ وضعیت جدید گذشته است، مناطق مختلف شهرداری تهران برنامهریزیهای خوبی برای ارتقا در هر منطقه داشتهاند.
به گزارش ایمنا، در بخش پایانی این نشست، مدیران «زنان و خانواده» مناطق ۲۲ گانه به بیان برنامهها، نیازها و پیشنهادهای خود پرداختند و رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری نیز با بررسی ظرفیتهای موجود در هر منطقه، نکاتی برای ارتقای عملکرد آنها ارائه کرد.
منبع خبر : ایمنا