اصفهاناقتصاد ایران

تحقق تحول دیجیتال در گرو سرمایه‌گذاری و نوسازی زیرساخت‌های ارتباطی

مدیرعامل مخابرات ایران، تحول دیجیتال را وابسته به سرمایه‌گذاری و نوسازی زیرساخت‌ها دانست. پروژه فیبر نوری و چالش قطعی برق (کاهش عمر باتری‌ها) نیازمند حمایت دولتی و جذب سرمایه برای بهبود خدمات ارتباطی است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌ و گوی تلویزیونی ، ضمن تبریک روز ارتباطات به تمامی  فعالان حوزه ارتباطات، بر نقش زیربنایی صنعت مخابرات در توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد.به گزارش سرمایه ایرانی و به نقل از  اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس جعفرپور، مدیرعامل این شرکت با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی در رشد فناوری و اقتصاد دیجیتال گفت: «صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پایه تحول دیجیتال و رشد اقتصادی در کشور است، اگر این بخش تضعیف شود، بسیاری از کسب‌ و کارها و صنایع دیگر نیز دچار مشکل خواهند شد. پس مهم‌ ترین اقدامی که باید در این حوزه صورت گیرد، متناسب‌ سازی بین هزینه‌ ها و درآمدهاست تا امکان جذب سرمایه‌ گذار و ارتقاء کیفیت خدمات فراهم شود.»

مهندس جعفر پور با اشاره به برنامه‌های شرکت مخابرات ایران برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی افزود: «پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها مهم‌ترین طرح در دستور کار شرکت است که با تمام توان در حال پیگیری آن هستیم. این پروژه به‌ویژه در کلان‌شهرها که ظرفیت شبکه‌های موبایل پاسخگو نیست، نقشی حیاتی در بهبود کیفیت ارتباطات ایفا می‌کند.»

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین از وجود بیش از ۲۷ میلیون مشترک در سراسر کشور خبر داد و گفت: «شرکت مخابرات ایران طی دهه‌های گذشته، زیرساخت اصلی ارتباطات کشور را ایجاد کرده و امروز خدمات متنوعی به مشتریان خود ارائه می‌دهد.»

مهندس جعفرپور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به مشکلات ناشی از قطعی برق اظهار داشت: «زیرساخت‌های ICT به‌شدت به برق وابسته‌اند. سایت‌های ارتباطی معمولاً با باتری پشتیبان کار می‌کنند که اگر نو باشند، حدود دو ساعت پاسخ‌گو هستند، اما به دلیل قطعی‌های مکرر برق، عمر این باتری‌ها کاهش یافته و در بسیاری موارد تنها نیم ساعت پشتیبانی می‌کنند. پس از این مدت، سایت‌ها از دسترس خارج می‌شوند.»

وی در ادامه با اشاره به نیاز بالای سرمایه‌گذاری برای نوسازی تجهیزات گفت: «هزینه نوسازی باتری‌ها در سایت‌های ارتباطی بسیار بالاست و متأسفانه به دلیل نبود جذابیت اقتصادی در این صنعت، اپراتورها توان جذب سرمایه‌گذار ندارند. بازگشت سرمایه در این حوزه کم است و همین موضوع موجب بی‌میلی سرمایه‌گذاران شده است.»

مدیرعامل  شرکت مخابرات ایران در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای سیاست‌های جدید و حمایت‌های لازم، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور با سرعت بیشتری ادامه یابد و پروژه‌های مهمی همچون فیبر نوری به ثمر برسد.

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا