دسته بندی نشده

اتصال توسعه‌دهندگان شهر و بازار سرمایه افزایش کیفیت زندگی مردم را به دنبال دارد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی، محسن رنجبر امشب _یکشنبه سی‌ام بهمن‌ماه_ در نشستی که در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مدت‌ها است وحدتی حاصل شده که خروجی آن را امروز مشاهده کردیم و مطالبی که امروز در این همایش عرضه شد، برای آینده کشور راهگشا خواهد بود.

وی افزود: شهرداری‌ها به عنوان قسمتی از نظام، خاکریز اول برای خدمت‌رسانی و دفاع از حکومت هستند و مردم در هر زمانی با شهرداری درگیر هستند؛ اگر خدمت‌رسانی به خوبی انجام نشود شهرداری‌ها به یکی از عوامل مهم نارضایتی از حکومت تبدیل خواهند شد.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان تصریح کرد: همچنین در شهرداری همواره درگیر خدمات بیمه هستیم و از طریق مردم در طول ایام سال با بیمه مرتبط خواهیم بود.

وی با اشاره به تأثیر عملکرد شهرداری در زندگی مردم، گفت: اگر یک روز هم شهرداری نظافت را انجام ندهد، در روحیه مردم تأثیرگذار است، اگر شهرداری پویا داشته باشیم، مردم هم شادمان خواهند بود.

رنجبر با بیان اینکه شهرداری تنها کسب و کاری است که ورشکستگی در آن معنا ندارد، افزود: به این دلیل که تا زمانی که انسان‌ها در شهر زندگی می‌کنند، باید مرجعی وجود داشته باشد که به آن‌ها خدمت‌رسانی کند اما در مقابل می‌تواند ضعیف و قوی شود؛ اگر شهرداری‌ها ضعیف شوند، کیفیت زندگی مردم هم کاهش پیدا می‌کند و رضایتمندی کم می‌شود.

وی با بیان اینکه برای افزایش کیفیت کار هیچ راهی به جز بسترسازی برای ورود بخش خصوصی به شهر نداریم، تصریح کرد: اصفهان در سال ۱۴۰۱، دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده داشت، قسمتی از آن مالیات آلاینده‌ها است که البته هنوز دریافت نشده است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان ادامه داد: بودجه شهرداری اصفهان امسال ۱۱ هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان بوده که ۸۰ درصد آن محقق شده است و برای سال آینده ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که قسمتی از آن مالیات‌ها است.

وی اظهار کرد: قسمتی از درآمدها ساختمانی است که برای سال آینده نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

رنجبر افزود: وقتی در یک شهر مردم زمین یا مسکن دارند، برای هر پلاکی براساس طرح تفصیلی آن شهر یک ظرفیت بارگذاری وجود دارد که تراکم را مشخص می‌کند.

وی ادامه داد: این تراکم به شهرداری مربوط است و براساس قیمت‌های سالیانه قیمت ریالی پیدا می‌کند؛ پنج هزار میلیارد تومان برای این قسمت در سال آینده پیش‌بینی شده است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان تصریح کرد: بحث دیگر املاک و مستغلات است، در این بخش بالغ بر شش هزار میلیارد تومان انواع املاک و مستغلات را داریم که این املاک قابل عرضه است، نه اینکه سهام‌دار باشیم.

وی با بیان اینکه به دنبال آن هستیم که توسعه‌دهندگان واقعی شهر از این ظرفیت‌های مالی استفاده کنند، افزود: پارک ۲۲ هکتاری در قسمتی از شهر وجود دارد که یکی از فعالان بخش خصوصی برای ساخت و سرمایه‌گذاری در آن پیش قدم شد تا برای نقدینگی از این فضا استفاده کنند.

رنجبر افزود: قراردادی برای ساختمان جهان‌نمای اصفهان منعقد شد که در میدان امام حسین (ع) واقع است و چهار هزار میلیارد تومان نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که یک شرکت برای این مساله پیش قدم شده است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان گفت: اگر بتوانیم توسط انجمن مالی این بازار سرمایه را به توسعه‌دهندگان شهر متصل کنیم و اموال شهر را هم پشتوانه بگذاریم که تأمین مالی رخ دهد، هر اتفاقی که در شهر به عنوان زیرساخت جدید رقم بزنند، باعث افزایش کیفیت زندگی نیز خواهد شد.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا