هند تا ۵۰ سال دیگر اقتصاد آمریکا را کنار میزند
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،تحلیلگران موسسه پژوهشی گلدمنساکس در گزارشی جدید اعلام کردند: اقتصاد هند تا سال ۲۰۷۵ اقتصاد آمریکا را کنار زده و در جایگاه دومین اقتصاد برتر جهان خواهد ایستاد، درحالی که اقتصاد آمریکا به رتبه سوم سقوط خواهد کرد. انتظار میرود این کشور تا ۵۲ سال آینده به تولید ناخالص داخلی ۵۲.۵ هزار میلیارد دلار دست پیدا کند که یک هزار میلیارد دلار بالاتر از سطح تولید ناخالص داخلی آمریکا در آن زمان خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،براساس دادههای این گزارش، چین در سال ۲۰۳۰ از آمریکا سبقت گرفته و به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل خواهد شد و تا سال ۲۰۷۵ تولید ناخالص داخلی خود را به ۵۷ هزار میلیارد دلار خواهد رساند.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،سانتانو سنگوپتا، اقتصاددان هتدی موسسه گلدمن ساکس در این گزارش نوشته است: جمعیت هند، که اخیرا با رسیدن به رکورد ۱.۴ میلیارد نفر به پرجمعیتترین کشور جهان تبدیل شده است، این کشور را برای رشد در موقعیت مناسبی قرار میدهد؛ زیرا یکی از بهترین نسبتها میان جمعیت افراد در سن کار و جمعیت افراد غیرفعال یا وابسته مانند کودکان را سالمندان را دارد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،به عقیده این اقتصاددان، طی ۲ دهه آینده نسبت وابستگی هند در میان دیگر اقتصادهای منطقهای به پایینترین حد خود خواهد رسید؛ از این رو این فرصتی عالی برای هند است تا در زمینه ایجاد ظرفیت تولید، تداوم رشد خدمات و تداوم رشد زیرساختها به درستی عمل کند.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،براساس این گزارش، انتظار میرود با کاهش میزان وابستگی هند، افزایش درآمد و توسعه عمیق حوزه مالی، نرخ پسانداز در این کشور افزایش پیدا کند و در نتیجه دریایی از سرمایه برای سرمایهگذاریهای بیشتر به وجود خواهد آمد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،با اینهمه ریسکهایی هم پیشبینی شدهاند که میتوانند هند را از رسیدن به این جایگاه بازدارند. درصورتی که نرخ مشارکت نیروهای کار در هند افزایش پیدا نکند، نرخی که طی ۱۵ سال گذشته به ویژه در میان زنان کاهش پیدا کرده است، پتانسیل رشد اقتصادی این کشور آسیب خواهد دید.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،براساس گزارش صندوق بینالمللی پول، هند با تولید ناخالص داخلی ۳۷۰۰ میلیارد دلار در حال حاضر پنجمین اقتصاد برتر جهان است. آلمان با ۴۳۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی در رتبه چهارم ایستاده و پیش از این کشور هم ژاپن با تولید ۴۴۰۰ میلیارد دلاری، چین با تولید ۱۹ هزار و ۳۷۰ میلیارد دلاری و آمریکا با تولید ۲۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد دلاری به ترتیب در رتبههای سوم تا اول ایستادهاند.
منبع خبر : اتاق ایران آنلاین